4 stretchtenten voor Plaswijckpark

Comfort, het hele jaar door!

Comfort, het hele jaar door!

Met meer dan 2.000 m2 aan stretchtenten, heeft Plaswijckpark dé perfecte oplossing voor hun familiepark gevonden. De 4 verschillende stretchtenten worden, zowel tijdelijke als permanent, ingezet op meerdere plekken in het park. Denk aan het overkappen van de schaatsbaan in de winter of het bieden van een overdekte lunchplek op een zonnige zomerdag. Zo kunnen de bezoekers van Plaswijckpark het hele jaar door genieten in het park, ongeacht het weer.

 

Meer dan 2000 m2 aan stretchtenten

Plaswijckpark maakt gebruik van stretchtenten die op verschillende manieren worden ingezet om het park nog functioneler te maken.

Overdekt terras

Deze zandkleurige stretchtent van 7,5 bij 20 meter staat bij het restaurant. Dit zorgt voor een comfortabel & overdekt terras voor de gasten van Plaswijckpark. Met voldoende ruimte en beschutting is het de ideale plek om lekker te lunchen of een koffie te drinken, ongeacht het weer.

Het Rosarium

Deze maatwerk stretchtent van 12,5 x 12,5 meter staat midden in een grote tuin. Tijdens schoolreizen is dit de plek waar kinderen, leraren en begeleiders verzamelen, lunchen en de dag doorbrengen, naast alle activiteiten in het park. Onze stretchtent zorgt ervoor dat er bij ieder weertype een comfortabel en stijlvol onderkomen is.

Interactieve spellen & ijsbaan overkapping

Dit is een volledige op maat gemaakte constructie. Er zijn twee geschakelde stretchtenten geproduceerd voor over de bestaande trusters heen. Als aanvulling op deze overkapping is er een special shape stretchtent ontworpen en geproduceerd die, als luifels, aan de trusters bevestigd zijn. In totaal heeft dit een oppervlakte van meer dan 1.000 m2.

 

Plaswijckpark & Eurostretch

Benieuwd naar de volledige ervaring van Plaswijckpark met Eurostretch? Bekijk dan hier de gehele video.

Waarom kiezen voor Eurostretch?

Europese productie

We produceren onze stretchtent in Nederland. Zowel ons kantoor als productiehal zitten op dezelfde locatie. Hierdoor zijn de lijntjes kort, kunnen we de kwaliteit bewaken en hoef je niet maanden te wachten op je tent.

Persoonlijk advies

Onze accountmanagers adviseren en ondersteunen bij iedere stap in het proces. Je hebt een vast aanspreekpunt die je op de hoogte houdt van het proces.

Duurzame investering

Een stretchtent is een duurzame investering. Onze tenten hebben een levensduur van 7 tot 10 jaar. Daarnaast wordt ons restafval gebruikt door UNBEGUN, die er laptopsleeves, tabletcases en schoudertassen van maakt.

Maatwerk

Heb jij net zoals Plaswijckpark een overkapping nodig die aansluit op een bestaand object? Dan kunnen onze tekenaars de stretchtent intekenen die past bij jouw locatie. Ons productieteam gaat vervolgens aan de slag met het maken van deze unieke stretchtent.

Vraag een vrijblijvende offerte aan